Sonnerupgaard Gods er en gammel herregård på midtsjælland, som bliver drevet som hotel, konferencecenter og selskabslokaler. Det ligger naturskønt lige uden for Hvalsø mellem Roskilde og Holbæk. Den gamle herregård er, med sine flotte naturomgivelser og herskabelige selskabslokaler, et oplagt sted at holde kurser, konferencer, firmafester, herregårdsferie, bryllupsfester, fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper og mange andre festlige begivenheder.
Jeg elsker at være kreativ og dele ud af mine ideer.
Derfor er mit Instagramfeed fyldt med lækre og nye billeder af kreative udsmykninger fra godset.
Du finder især billeder fra smukke, danske "barnweddings".
Og ved I, hvad det bedste er?
ALT hvad I ser på billederne er pynteting, som jeg har på lager.
Og det vil sige, at netop de ting, kan I leje af mig, så I kan få et smukt drømmebryllup.
Alle tingene passer til lokalerne, så det gør det hele nemt for jer.

I vores cafe kan der afholdes alle former for familie fester, barnedåber, konfirmationer fødselsdage, bryllupper. Vi kan arrangere møder, kurser m.m. Alle former for udflugter, busturer, MC ture m.m. Vi hjælper gerne med forslag og ønsker
 

Landkøkkenet er et klassisk køkken med brug af de bedste råvarer.  Vi tilpasser alle ønsker med vores viden og faglig stolthed.

 
Jeg er vild med bryllupper og er derfor nu også kommet med i teamet hos bryllupsarrangør Maria Lyng samt arbejder også som freelance bryllupsarrangør.

Om det er et bryllup, en konfirmation, en barnedåb eller en fødselsdag, så handler det jo alt sammen om A Day 2 remember.
Kokkens Gourmet blev stiftet i januar år 2006 af Giacomo Musumeci og er i dag inde i en rivende udvikling. Vi er et team af seriøse kokke med den samme sunde indstilling til hvorledes mad bør smage, præsenteres og udvikles, for god mad kan kun laves på en måde og det er fra bunden af.